(video) Dorin Chirtoacă a prezentat raportul anual de activitate

Astăzi, 17 iunie, primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, va prezenta raportul de activitate, la 7 ani de la preluarea mandatului. Evenimentul urma să aibă loc în scuarul Europei, unde avea loc și în anii precedenți, însă din cauza condiţiilor meteo, acesta va avea loc în incinta Teatrului Naţional „Mihai Eminescu”, relatează UNIMEDIA.
 
Edilul Capitalei va prezenta bilanțul anului 2013 și obiectivele pentru anul viitor, începând cu ora 12:00. Evenimentul va fi transmis în direct pe UNIMEDIA și privesc.eu.
 
(video) Dorin Chirtoacă a prezentat raportul anual de activitate
Dorin Chirtoacă, edilul Capitalei (Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

Precizăm, că pe lângă raportul de activitate, primarul de Chișinău și-a propus să elaboreze o „Agendă 21” care să includă proiecte de lungă durată menite să dezvolte municipiul. Edilul Capitalei a dat câteva exemple de proiecte ce ar trebui să includă agenda: șosea de centură, rețele de apă și canalizare în oraș și suburbii, reabilitarea infrastructurii rutiere, poduri și intersecții în două nivele, transportul public bine pus la punct, la nivel de republică conexiuni pe autostradă cu capitalele din est și din vest, stații și uzină de prelucrare a gunoiului, reabilitarea termică a blocurilor, renovarea școlilor și grădinițelor, parcuri industriale, zone pietonale, etc.
 
Urmăriți live începând cu ora 12:00.

Sursa video: privesc.eu 
 
UNIMEDIA precizează că Dorin Chirtoacă este din 2007 în fruntea Capitalei. În 2011, acesta a obținut un nou mandat de primar al municipiului Chișinău și nu a exclus că ar putea candida și la alegerile locale din 2015.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub