(video) Dorin Chirtoacă, după închiderea secțiilor de vot: „Mulțumesc locuitorilor Chișinăului pentru faptul că nu s-au lăsat prostiți și nu au ieșit la vot”

"Așa cum Ana Nichita l-a pus la punct pe Dodon, curat frumos și scurt, exact așa locuitorii au pus la punct toată clasa politică și pe aventurierii care au cheltuit în vânt 9 milioane de lei", sunt primele cuvinte ale lui Dorin Chirtoacă după închiderea secțiilor de vot.

„Mulțumesc locuitorilor Chișinăului pentru faptul că nu s-au lăsat prostiți și nu au ieșit la vot”, a spus Dorin Chirtoacă. 

(video) Dorin Chirtoacă, după închiderea secțiilor de vot: „Mulțumesc locuitorilor Chișinăului pentru faptul că nu s-au lăsat prostiți și nu au ieșit la vot”
(Foto: UNIMEDIA)

Dorin Chirtoacă a adăugat că "aceasta este calea, să îmi duc mandatul până la capăt".

Despre boicotarea referendumului de către Partidul Democrat, Dorin Chirtoacă a spus că democrații au jucat în mod contradictoriu, pentru că au votat în Consiliul Municipal pentru desfășurarea plebiscitului. "Nebănuite sunt căile Domului", a concluzionat primarul suspendat. 

Pub

Chirtoacă l-a mai felicitat și pe unchiul său, Mihai Ghimpu, cu ziua sa de naștere.

Și Mihai Ghimpu a mulțumit chișinăuenilor pentru faptul că nu au ieșit la vot. 

"Mulțumim, stimați cetățeni, că în toți acești ani de zile ați luat decizia nu în funcție de ce limbă vorbim, încotro ne îndreptăm, ați luat o decizie față de un om, care astăzi a primit al patrulea vot de încredre: prima dată în 2007, apoi în 2011, în 2015 și azi, în 2017". 

Referendumul de demitere a lui Dorin Chirtoacă nu a trecut pragul electoral. Doar 17,53% din alegători au ieșit la vot. Pentru validarea plebiscitului era necesar ca 33,3% din alegători să voteze.

Primarul suspendat Dorin Chirtoacă, demisia căruia ar urma să fie decisă în referendumul de astăzi și liderul PL, Mihai Ghimpu, fac declarații la sediul partidului.

UNIMEDIA transmite live conferința.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub