(video) Dorin Chirtoacă, despre ziua lui de naștere: O voi sărbători prin instanțele de judecată, procesele îmi sunt suficiente cadouri

Dacă anul trecut Dorin Chirtoacă și-a sărbătorit ziua de naștere pe șantier, alături de muncitori, în acest an, dânsul o serbează prin instanțele de judecată. A spus-o însuși Dorin Chirtoacă, care mâine împlinește 39 de ani. 

(video) Dorin Chirtoacă, despre ziua lui de naștere: O voi sărbători prin instanțele de judecată, procesele îmi sunt suficiente cadouri
(Foto: UNIMEDIA)

„Sărbătoresc prin instanțe de judecată. Un nou mod de a sărbători ziua de naștere, iată astăzi am și joi am proces cu pauză de o zi, adică mâine. Procesele din instanța de judecată sunt suficiente ca și cadouri, nu e nevoie de vizite sau alte modalități de a sărbători. La 39 de ani, îmi doresc dreptate cum mi-am dorit întotdeauna”,a declarat Dorin Chirtoacă.

Întrebat de jurnaliști dacă regretă de vreun fapt pe care l-a comis sau din contra, n-a reușit să-l comită, Chirtoacă a declarat că:

Pub

„Să finalizez reparația din casa părintească de la Colonița, familie și copii, cea mai dureroasă chestiune. Totodată, uneori îmi pun întrebarea dacă merită modul de a te implica așa cum am făcut-o eu de la vârsta adolescenței practic pentru a schimba lucrurile. Se pare că inevitabil ajungi într-o situație gen aceasta”a conchis Dorin Chirtoacă.

Dorin Chirtoacă s-a născut pe 9 august 1978, în satul Colonița, municipiul Chișinău. În 2007 acesta a devenit primar general.

El a fost suspendat exact la 10 ani și o lună de când a fost numit în funcția de edil al capitalei.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub