(video) Dodon spune că este presat: Dăm start numărătoarei inverse pentru guvernare

Liderul PSRM, Igor Dodon, susține că actuala guvernare a intensificat presiunile asupra socialiștilor. De asemenea, Dodon a dat asigurări că PSRM va rămâne ferm pe poziție indiferent de impedimente. Declarații în acest sens au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă, notează UNIMEDIA.

(video) Dodon spune că este presat: Dăm start numărătoarei inverse pentru guvernare
(Foto: UNIMEDIA)

„Noi înțelegem că nu vă plac socialiștii, dar asta nu ne împiedică să mergem înainte. Ați început să vânați oamenii de cultură care m-au însoțit la Moscova. Vreau să vă spun că acești oameni au cântat nu pentru mine, dar pentru cei peste 700 mii de cetățeni moldoveni care activează în Rusia. Peste 400 de activiști sunt monitorizați de SIS. Suntem supravegheați de SIS 24 din 24 de ore, cine intră și cine iese de la sediul PSRM. Și inspectorii fiscali ne-au vizitat, dar m-ai bine ar merge să vadă de unde au bani Filat și Plahotniuc. De ce vă este frică de ce aceea nu veți fugi”, a precizat Igor Dodon.

În același context, sursa a ținut să menționeze că evenimentul dedicat aniversării a 70 de ani de la operaţiunea Iaşi-Chişinău va avea loc chiar dacă guvernarea pune piedici. Potrivit sursei, concertul se va desfășura în scuarul Academiei de Știință.

Pub

„Acum vin cu trei puncte clare. 1) Noi nu ne vom opri, nu ne dăm bătuți și nu ne vom speria. Noi vom promova necesitatea referendumului, integrarea în Uniunea Vamală și vom promova identitatea moldovenească, limba moldovenească și istoria moldovenească. Fac un apel către toți cetățenii: Hadeți să ne consolidăm împreună și să nu lăsăm mâinele în jos, să luptăm împotriva celor care fac tot „bespredelul” acesta.

2) Începând de astăzi noi amplificăm acțiunile de protest. Vom fi și mai duri, și mai critici. Vom mobiliza oamenii împotriva actualei guvernări. Vom scoate zeci de mii de oameni în centrul Capitalei. Totul va fi în conformitate cu legislația. Nu cumva să vă dea în cap să nu ne înregistrați în campania electorală pentru că veți simți mânia poporului.

3) De astăzi începe numărătoarea inversă pentru actuala guvernare. Au rămas 101 zile. „Otciot poșol”, a conchis sursa. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub