Citește toate știrile la acest subiect

(video) Dodon îi sperie pe moldoveni cu imaginea Conchitei Wurst

Imaginea Conchitei Wurst, câștigătoarea din acest an a Eurovisionului, a fost folosită într-un nou spot lansat de Igor Dodon pentru a-i speria pe moldoveni și a-i îndepărta de ideea integrării europene a Republicii Moldova. Liderul PSRM declară că semnarea Acordul de Asociere va duce la „dezbinarea societății și ne vom pierde țara”, relatează UNIMEDIA. 

 

În spot, care promovează ideea  organizării unui referendum naţional înainte de semnarea unor documente strategice cu UE, Igor Dodon întreabă dacă integrarea europeană este pentru Moldova? Clipul video este completat cu imagini video, în care apare și Conchita Wurst, alături de cuvântul „valori”. 
La capitolul „economie”, în imagini apar gropile din Chișinău, iar la „protecție socială” - un cântăreț ambulant de pe străzile Capitalei.
 
În contrast, în spot sunt folosite secvențe video din perioada sovietică, care joacă pe nostalgia unei părți din societate, în timp ce Igor Dodon declară că „Republica Moldova, în cei 23 de ani ai săi, nu reușește nicio treime din potențialul economic și standardele de viață pe care le-a avut în perioada socialistă”. 

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub