(video) Dodon: Actuala guvernare se pregătește să fraudeze alegerile

Într-o conferință de presă, Igor Dodon, liderul Partidului Socialiștilor, a afirmat că liderii de la guvernare se pregătesc pentru fraudarea scrutinului din 30 noiembrie. Acesta susține că actuala guvernare deja a pierdut alegerile și s-a arătat încrezător că partidul său va intra în Parlament, obținând 15 mandate, transmite UNIMEDIA.

Foto: UNIMEDIA

„Actuala guvernare înțelege că socialiștii sunt în creștere. Marea majoritatea a sondajelor interne, publice și a instuțiilor guvernamentale arată PSRM va intra în Parlament, obținând peste 15 mandate”, susține Dodon.

Acesta acuză guvernarea de tentative de fraudare a alegerilor și spune că organizarea exit-polurilor este împiedicată intenționat. „Au fost depuse solicitări de organizare a exit-pollurilor, cel puțin una o știu eu, însă guvernarea împiedică ilegal lansarea exit-pollurilor pentru 30 noiembrie”, spune Dodon.

Liderul PSRM susține că au fost tipărite mai multe buletine de vot, iar cetățenilor din Rusia le îngreunează votul. „Ei au tipărit câteva sute de mii de buletine de vot mai mult, ei au împiedicat votarea moldovenilor din Rusia. Din 700.000, doar 15.000 vor putea vota”, a spus sursa.

Dodon a afirmat că fiecare secție de votare va avea câte un observator din partea Partidului Socialiștilor, ceea ce în opinia lui, va fi o piedică a fraudării alegerilor.

„Socialiștii vor asigura numărătoarea paralelă a voturilor, vom colecta toate datele aici, în oficiul central, și în prima jumătate a zilei de 1 decembrie vom veni cu rezultatele numărării paralele”, menționează Dodon.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.