(video) DJ-ul suedez Avicii a decedat. Artistul avea doar 28 de ani

DJ-ul suedez Avicii a murit astăzi, la vârsta de 28 de ani, informează bilboard.com, care citează un anunţ al PR-ului artistului. Cauza morţii este deocamdată necunoscută.

(video) DJ-ul suedez Avicii a decedat. Artistul avea doar 28 de ani
(Foto: The Independent)

„Cu profundă durere anunţăm pierderea lui Tim Berling, cunoscut sub numele de scenă Avicii. A fost găsit mort în Muscat, Oman, în această după-amiază. Familia este devastată şi le cerem tuturor să respecte nevoia de intimitate în aceste momente dificile. Nu vor mai fi făcute alte declaraţii“, a spus Diana Baron, PR al artistului.

Pub

Tim Bergling s-a născut pe 8 septembrie 1989 la Stockholm, Suedia, şi a devenit cunoscut sub numele Avicii. A fost un DJ, remixer şi producător muzical. Potrivit Wikipedia, în 2012, Avicii s-a clasat pe locul 3 în topul anual „Top 100 DJs“ publicat de către revista DJ Magazine,iar în 2013 a repetat performanţa.

A fost nominalizat de două ori la Premiile Grammy, în 2012 pentru piesa „Sunshine“ în colaborare cu David Guetta şi în 2013 pentru piesa „Levels“.   Avicii a avut un album de studio, „True“, lansat în 2013, unul de remixuri, în anul următor,  „True (Avicii By Avicii)“, şi două compilaţii lansate în 2011, „Avicii Presents Strictly Miami“ şi „The Singles“. În 2015 a lansat al doilea său album de studio, „Stories“.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub