(video) Discursul integral al lui Filat: Niciun cetățean să nu recunoască această Procuratură, acest Centru anti-PLDM, această justiție

(Update 15:37) Vlad Filat: Domnule Voronin, nu râdeți, fiindcă râde cel care râde la urmă. Dumneavoastră veți fi următoare jertfă. Fiindă lumea știe că era un fiu de președinte cu 80 de milioane pe carduri bancare, afaceri și terenuri.

(Update 15:37) Vlad Filat: 
Aici păpușarul a mai reușit să facă un joc. Eu unde nu mă voi afla, îmi voi continua activitatea. De azi înainte partidul va fi condus de domnul Streleț.

(video) Discursul integral al lui Filat: Niciun cetățean să nu recunoască această Procuratură, acest Centru anti-PLDM, această justiție
(Foto: UNIMEDIA / Igor Rotari)

(Update 15:36) Vlad Filat: Dacă vrei să scapi de dosare și probleme, scrii cerere de aderare la PDM. Dar să știți că eu nu voi adera la PD. Domnule Diacov, partidul nu a ajuns acolo unde și eu am pus umărul.

(Update 15:34) Vlad Filat: 
Dacă se ajunge la alegeri anticipate, facei regulă în țară. Mă adresez și la jurnaliști, care nu sunt jurnaliști, dar KILERI morali.

(Update 15:33) Vlad Filat: 
Să nu mizați pe minciunele și gogonele. Domnule Ghimpu, peste 600 de dosare are nepotul dumneatale și administrația Primăriei Chișinău. Urmează să vedem când va exploada totul.

(Update 15:31) Vlad Filat: 
Iată-l vine tovarășul Leancă, care a fost scos din partid așa ca de rezervă. Oameni buni: Salvați țara. Costea  (n.r. Constantin Botnari), mă scuzi, așa te numește lumea în țară că ești cu borsetca. Voi sunteți mincinoși și ticăloși.

(Update 15:29) Vlad Filat: Domnule Gurin, de ce nu am fost chemat eu ca cetățean să prezint declarații, să fiu audiat. Imediat din această clipă, calitatea de cetățean nu poate să mi-o ia nimeni. Niciun cetățean să nu recunoască această procuratură, acest centru anti-PLDM, această justiție. 

(Update 15:28) Vlad Filat: Eu nu m-am ocupat de aceste scheme, se vor ocupa avocații. Cu același succes domnule Voronin ar trebuie să fiți denunțat și dvs.: Și cu cadouri, cu avioane, mese pompoase.

(Update 15:26) Vlad Filat: 
Eu vreau ca domnul Gurin să-și amintească cum a fost numit procuror general. Deciziile nu se i-au pe strada Tighina, nu se i-au la CNA sau la Procuratura General, dar pe strada Cantemir sau pe Nobil Club, cu dosare, cu tot ce trebuie: Acestea sunt clasate, celelalte nu.

(Update 15:24) Vlad Filat: Noi i-am oferit șansa să conducă totul în țara asta. Eu voi scrie dacă nu voi putea să vorbesc. Dacă voi vorbi, totul va sări în aer din acest sistem politic din Moldova. Și să sară totul în aer.

(Update 15:22) Vlad Filat: 
Răspunderea va fi totală, borsetca, televiziuni, procuratura și multe altele nu vor mai ajuta. S-au cumpărat primari și membri de partid prin raioane. Îmi cer scuze de la părinții mei și de la familia mea că am fost complice în toată această perioadă.

(Update 15:21) Vlad Filat: Oare nu este scris în lege ca votul să fie secret? A fost scris un scenariu bine regizat. Cei prezenți în sală nici nu știu despre acest scenariu. Pentru ca domnul Voronin să vină să vorbească despre ridicarea imunității? Și în subsol la Partidul Democrat și în curtea PD. Cum își dă demisia Gurin, prin briefing sau comunicat de presă?

(Update 15:18) Vlad Filat: De când în țara noastră denunțul nu știu cui reprezintă dovezi. S-a venit cu așa o viteză, fără ca cel puțin eu să fac cunoștință cu materialele prezentate. În procedură legală nu se citește un demers de la tribuna centrală a Parlamentului. În proces, probele nu trebuie umbate prin târg. Justiția se face și în afara Republicii Moldova.

Pub

ORA 15:16 Liderul Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat, a luat cuvântul de la tribuna centrală a Parlamentului. 

UNIMEDIA amintește că procurorul general, Corneliu Gurin, a venit azi la ședința Parlamentului și a cerut ridicarea imunității parlamentare a deputatului Vlad Filat, care ar fi implicat în frauda bancară de la BEM. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub