(video) Direcția locativ-comunală de la Primăria Chișinău va fi reformată. Petru Gontea și-a dat demisia în decembrie anul trecut

Direcția locativ-comunală și amenajare de la Primăria Chișinău urmează să fie restructurată, iar în locul lui Petru Gontea, la șefia direcției va veni o altă persoană. Anunțul a fost făcut de către primarul interimar Silvia Radu. 

Nemulțumită de modul în care Direcția a intervenit la deszăpezirea străzilor după ninsori, Silvia Radu susține că decizia a fost luată de comun acord cu Petru Gontea. 

„Direcția locativ-comunală trebuie să fie restructurată. Trebuie de luat măsuri. Nu vreau să dau toată vina pe domnul Gontea, dar am convenit că aceasta are nevoie de noi viziuni. Petru Gontea și-a dat deja demisia. Are o experiență de peste 25 de ani. Este important să rămână la această direcție. Vom anunța concurs public pentru angajarea unei noi persoane, cu viziuni noi”, a declarat Radu. 

Petru Gontea susține că și-a depus demisia de pe 27 decembrie 2017, iar la moment îndeplinește interimatul funcției. 

„De nouă ani dețin funcția de director. Sunt deacord că odată la cinci ani trebuie să fie o schimbare. Voi rămâne la direcție pentru ai ajuta pe cei care vor veni în funcția de șef”, a punctat acesta. 

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub