(video) Dezbateri în Rusia: Pe final de campanie, Ksenia Sobchak a început să plângă în emisie directă

În timpul dezbaterilor de la postul de televiziune "Rossiya-1", candidatul la prezidențiale Ksenia Sobchak a început să plângă în emisie directă. Motivul a fost același, faptul că cei șase contracandidați o jigneau și nu îi permiteau să vorbească, chiar și în secvența de timp destinată exclusiv fiecărui candidat. 

(video) Dezbateri în Rusia: Pe final de campanie, Ksenia Sobchak a început să plângă în emisie directă
(Foto: youtube.com)

Potrivit lui Sobchak, ceilalți candidați, printre care Vladimir Jirinovski și Maxim Suraikin, o întrerup doar pe ea și nu îi permit să vorbească. 

Moderatorul emisiunii, Vladimir Soloviov, a spus că "se uită cu oroare la această cultură politică", la care Sobchak a replicat că el ar fi cel care propune și încurajează această cultură a dezbaterilor.

Pub

Spre sfârșitul dezbaterilor, Kseniei Sobchak i-au dat lacrimile și a ieșit din sală. 

Anterior, Kenia Sobchak l-a stropit cu apă pe candidatul Vladimir Jirinovski, după ce acesta a jugnit-o în repetate rânduri la o altă ediție a dezbaterilor de la Rossiya-1, de asemenea moderată de Vladimir Soloviov.

Alegerile în Rusia vor avea loc în această duminică. În cursa prezidențială sunt înscriși opt candidați, printre care și Vladimir Putin.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub