(video) Detalii terifiante în cazul fetiței de doi ani, bătută de bunica sa: „Avea fața umflată și curgea sânge din nas”; Declarațiile bunicii

Clipe de groază pentru fetița de doi ani care a fost bătută de bunica sa. Mama copilei spune că a găsit-o plină de vânătăi, iar suspecta o acoperea cu o plapumă ca să nu o vadă.

„Când am intrat în casa, bunica era pe pat cu fetița și o acoperea cu plapuma. Când am dat plapuma la o parte, era vânătă, fața umflată, ochișorii închiși, din năsuc curgea sânge, buza vânătă. M-am speriat foarte tare”, a spus mama copilului pentru Pro TV. 

Mai mult, femeia spune că și băiatul de 4 ani a fost bătut tare de către bunica lui.

Pub

Medicii spun că atunci când a fost adusă micuța era în stare gravă. „Starea copilului era, la internare, gravă. Avea un hemotom la obraz, vânătăi sub ochișori. Ea a fost spitalizată în secția reanimare. Copilașul s-a liniștit și a fost transferat în secția pediatrie din spitalul raional Sângerei. Cel mai probabil fetița a fost lovită sau dată cu fața de un obiect tare”, a declarat medicul.  

Mai mult, acum câteva luni, fetița a fost operată la inimă. Aceasta s-a născut cu viciu cardiac.

Mama concubinului spune că s-a speriat. „Nu am știu ce să fac și m-am pierdut cu firea. La poponeață și la față am lovit-o. Eu nu am vrut să fie așa”, a mărturisit bunica.

Pe acest caz a fost deschis un dosar penal.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub