(video) Deputații PSRM au părăsit plenul Parlamentului: „Vom fi prima țară în lume unde vom avea două ambasade ale SUA”

 Deputații PSRM au părăsit plenul Parlamentului în semn de protest față de proiectul de lege prin care se desființează Stadionul Republican, iar terenul acestuia va fi transmis în gestiunea Ambasadei Statelor Unite în Republica Moldova. Aceștia susțin că acest teren se află chiar în centrul capitalei, iar „acest gest nu este altceva decât un act de trădare a intereselor naționale”.

(video) Deputații PSRM au părăsit plenul Parlamentului: „Vom fi prima țară în lume unde vom avea două ambasade ale SUA”
(Foto: captură video)

„Vom fi prima țară în lume unde vom avea două ambasade ale SUA, de aceea că sediul actual îl va păstra. Este ultimul lot de pământ liber în centrul istoric, în inima capitalei, pe care îl cedăm. Nu e altceva decât un comportament de vasali, aborigeni, fără a explica care sunt condițiile de predare. Cât va obține RM și unde vor fi folosiți acești bani? Pentru primăriile PD? Pentru ce”, a declarat deputatul PSRM, Vlad Bătrâncea.     

Menționăm că astăzi, Parlamentul a votat proiectul de lege prin care se desființează Stadionul Republican, iar terenul acestuia va fi transmis în gestiunea Ambasadei Statelor Unite în Republica Moldova, pentru construirea unui nou sediu.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub