(video) Cum s-a desfășurat o nouă ediție a Vernisajului Vinului „în vals de primăvară”

300 de vinuri, peste 40 de vinării, muzică și dispoziție la cea de a XII-a ediție a „Vernisajului în vals de primăvară”. 

Legendarul eveniment, „Vernisajul Vinului”, a venit să servească în această primăvară pasionaților și amatorilor noutăți proaspete în domeniu, printre care cele mai apreciate vinuri de sezon, noi și de colecție.

(video) Cum s-a desfășurat o nouă ediție a Vernisajului Vinului „în vals de primăvară”
(Foto: UNIMEDIA)

Evenimentul s-a desfășurat într-o atmosferă plăcută de primăvară, cu un decor diafan și aerian, conceptul fiind inspirat de capodopera a compozitorului Eugen Doga – valsul „Gingașa și tandra mea fiară”. 

Reprezentanții companiilor vinicole au stat la dispoziția vizitatorilor pentru a le prezenta cum se degustă și cum se apreciază calitatea vinurilor.

Pub

Participanţii la Vernisaj au avut ocazia să guste cele mai selecte și cele mai fine vinuri din Republica Moldova direct de la producători. De asemenea, aceștia au avut șansa să cumepre vinurile preferate.

Organizatorii evenimentului au fost încântați de amploarea Vernisajului vinului de la ediție la ediție.

Ediția de primăvară prezintă consumatorilor noile vinuri albe și rosé ale anului în curs, iar în cadrul ediției de iarnă sunt expuse în vernisaj vinurile roșii seci, de desert, ice-wine și spumante. Vizitatorii pot vota pentru vinurile care le-au plăcut, fiind decernate trofeele „Vernisajul în Alb” și „Vernisajul în Rosé” (în ediția de primăvară) sau „Vernisajul în Roșu” și „Vernisajul Efervescent” (în ediția de iarnă).

Evenimentul este organizat de Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV), cu susținerea partenerului strategic de dezvoltare, Proiectul de Competitivitate în Moldova al USAID și Guvernului Suediei

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub