(video) Cum e să fii vlogger nevăzător în New York

Molly Burke este o tânără de 23 de ani din New York, care de la vârsta de 14 ani este nevăzătoare. Tânăra a avut mereu deficiențe de vedere, însă la 14 ani și-a pierdut vederea complet. Molly spune că vede doar "în umbre și lumini", cu toate aceasta însă, reușește să ducă un vlog (blog video) pe youtube.

(video) Cum e să fii vlogger nevăzător în New York
(Foto: twicopy.org)

Vloggerul american Casey Neistat a făcut un scurt experiment și a s-a lăsat condus prin New York de tânăra Molly, care la rândul ei este ajutată de un câine special antrenat.

Atunci când traversează strada, Molly spune că trebuie să întrebe mereu de cineva dacă se poate de trecut drumul sau dacă traficul este oprit. Cîinele fetei este antrenat să se oprească la bordure, scări; tânăra îl poate ruga să găsească intrarea în clădiri sau încăperi. Casey și Molly au pornit în căutarea unei cafenele și au gasit-o exclusiv după miros. 

Pub

La sfârșitul experimentului, vloggerul Casey a spus că a experimentat lumea într-un mod total diferit și că s-a simțit foarte speriat: "mă temeam că voi fi lovit de vreo mașină, sau că mi se va cere prea mult pentru cafea, sau că nu voi comanda cafeau potrivită".

Tânăra vloggeriță Molly are peste 160 de mii de urmăritori pe canalul ei de youtube. Ea spune că reușește să filmeze video-urile cu ajutorul mamei sale. Fata este pasionată de călătorii și modă, își face singură machiajul și a câștigat concursul de frumusețe "Miss Teen Canada International Pageant".

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub