(video) Cum descarci muzică de pe YouTube pe iPhone și o asculți mereu

În cazul în care nu te-ai abonat încă la un serviciu de streaming precum Apple Music, Spotify, Google Music sau Zonga, ar fi bine să înveți cum descarci muzică de pe YouTube pe iPhone pentru momentele când nu ești online.

(video) Cum descarci muzică de pe YouTube pe iPhone și o asculți mereu
(Foto: Go4it.ro)

În teorie, de când există platforma de streaming YouTube, oamenii s-au străduit să găsească soluții cât mai simple pentru a-și descărca muzica preferată de acolo. Nici măcar nu conta că, în urmă cu câțiva ani, melodiile nu se auzeau extrem de bine.

Totul avea legătură cu posibilitatea audiției în momentul în care nu mai erai online.

Pub

Problema este că acest mecanism de descărcare a clipurilor într-o formă sau alta de pe YouTube contravine listei de termeni și condiții pe care trebuie să le respecți ca utilizator. Din acest motiv, aplicațiile de mobil care facilitează această operațiune nu reușesc să stea foarte mult în AppStore, pentru că sunt șterse de Apple la solicitarea Google.

Acesta este și motivul pentru care acesta nu este primul tutorial prin care poți să înveți cum descarci muzică de pe YouTube pe iPhone pe care îl avem online. În schimb, este cel mai actual și funcționează cu siguranță în 2018. Anul viitor, vom găsi altă soluție.

 

 

Pentru acest tutorial am folosit aplicația Video Saver Pro 360 from Wi-Fi descărcabilă gratuit din Apple App Store. Opțional, poți achiziționa in-app versiunea Pro pentru 30 de lei dacă vrei să scapi de reclame. După ce ai intrat în aplicație, apasă pe Download Browser.

Când ai deja câteva melodii în librărie, același buton de Download Browser îl găsești în colțul din stânga sus în spatele notei muzicale cu un +.

În partea de jos a noii ferestre, vei găsi o bară de adresă similară cu cea pe care o vezi în orice browser. Șterge ce este acolo și tastează YouTube.com, cu sau fără www. Caută melodiile dorite și, în momentul în care vei începe redarea pieselor, vei vedea pe ecran un buton mare de Download. Apasă pe el.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub