Citește toate știrile la acest subiect

(video) Constantin Codreanu susține că autoritățile care supraveghează campania electorală fac presiuni asupra acestuia și încearcă să-l scoată din cursă

Candidatul PUN, la funcția de primar ar capitalei, Constantin Codreanu a organizat o conferință de presă după Consiliul Electoral de Circumscripție Chișinău (CECC) i-a transmis ieri un avertismentpe motiv că acesta a postat pe pagina sa de Facebook, în campania de agitație electorală, imagini cu persoane publice, care nu sunt cetățeni ai Republicii Moldova.

(video) Constantin Codreanu susține că autoritățile care supraveghează campania electorală fac presiuni asupra acestuia și încearcă să-l scoată din cursă
(Foto: UNIMEDIA)

Astfel, dânsul susține că autoritățile care supraveghează campania electorală fac presiuni asupra acestuia și încearcă să-l scoată din cursa electorală la sesizarea PSRM-ului care solicită eliminarea din cursă a candidatului Constantin Codreanu, pentru faptul asocierii acestuia cu persoane care nu sunt cetățeni ai Republicii Moldova, utilizate în campania de agitație electorală.

Menționăm că CECC-ul a respins sesizarea socialiștilor, însă a emis acestuia un avertisment, pentru care cere respectarea în continuare a legislației electorale din timpul campaniei electorale. De adăugat că CECC-ul a decis ca sesizarea PSRM-ului să fie remisă Judecătoriei Chișinău, pentru a se expune asupra acțiunilor enunțate de socialiști.

Pub

UNIMEDIA amintește că după aproape două ore, magistrații de la Judecătoria Centru au admis, pe 11 mai, cererea Partidului Unității Naționale de a o exclude pe candidata Partidului Șor din alegerile locale din 20 mai. Iar ieri, Curtea Supremă de Justiție a menținut decizia de a o exclude pe Apostolova din cursa electorală pentru funcția de primar general al Chișinăului.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub