(video) Constantin Codreanu, despre oamenii lui Plahotniuc: „Trebuie duși la lada de gunoi a istoriei, pentru curățarea întreagă a scenei politice de la Chișinău”

Candidatul PUN, Constantin Codreanu, susține că minciunile difuzate despre el că ar fi de partea lui Vladimir Plahotniuc sunt inventate chiar de oamenii acestuia, care o susțin pe Silvia Radu, candidata lui. În cotext, Codreanu a ținut să puncteze că s-a implicat în Partidul Unității Naționale pentru că, a avut încredere în Traian Băsescu, care a făcut lucruri concrete pentru Republica Moldova și care este apreciat în această țară.

„Ei încearcă să ne atace și să spună minciuni în spațiul public precum că aș fi omul lui Plahotniuc. Ar trebui să se gândească la faptul cum e posibil că acei care au stat la aceeași masă cu el, să spună că defapt sunt ceilalți a lui Plahotniuc? Avem hoțul, care strigă: Hoțul! Defapt ei sunt oamenii lui Plahotnciuc”, a declarat candidatul PUN la funcția de primar al capitalei.

„Ei trebuie duși la lada de gunoi a istorie, ca prim pas spre curățarea întreagă a scenei politice de la Chișinău. De asta am ajuns să trăim așa cum trăim”

Totodată, candidatul PUN, a precizat de ce s-a implicat în acest partid.

„Eu nu m-am băgat cu Șalaru. Am avut încredere într-un om, Traian Băsescu”, a spus Constantin Codreanu, în cadrul emisiunii „Sfatul Țării” de la 10TV.

Dânsul a ținut să puncteze faptul că Traian Băsescu a făcut lucruri concrete pentru Republica Moldova, iar oamenii de aici îl apreciază.

„Am făcut pasul spre Republica Moldova alături de Traian Băsescu. În el am încredere”, a concluzionat Codreanu.

Pub