(video) Confesiunile Maia Sandu: La ce oră se trezește, ce mănâncă și câte mesaje necitite are

Lidera PAS, Maia Sandu a oferit un interviu pentru Organizația de Femei a PAS și a vorbit despre viața sa cotidiană și imaginea sa în spatele celei de politiciană. Maia Sandu vorbește despre cum își petrece timpul liber, cine are ca exemplu și multe alte lucruri care nu le știat despre politiciană.

(video) Confesiunile Maia Sandu: La ce oră se trezește, ce mănâncă și câte mesaje necitite are
imagine simbol (Foto: UNIMEDIA)

Președinta PAS a declarat în cadrul interviului că dimineața sa începe la ora 6 - 6:30 cu telefonul în mână cu ajutorul căruia află ultimele știri, apoi urmează un mic-dejun cu semințe de chia sau cu fulgi de hrișcă.

„Peste zi mănânc ce reușesc eu să pregătesc, dar țin neapărat să am legume și fructe”, a spus lidera în cadrul interviului.

„Fac multe lucruri în timpul liber, merg în vizită la rude, mă văd cu prietenii, mai citesc o carte, și bineînțeles fac ordine în casă și rezolv alte probleme privind gospodăria”, a mai adăugat aceasta.

Întrebată despre probabilitatea unei alte ocupații lidera PAS a răspuns că nu-i obișnuită să-și facă planuri cu mult timp înainte.

„Nu știu, nu sunt obișnuită să-mi fac planuri de ce va urma după activitatea din prezent. Momentul când o să ajung la decizia că până aici a fost, o să fac o pauză și o să decid ce e interesant pentru mine și ce e relevant pentru timpurile date”, a comentat Maia Sandu.

Despre asta și multe alte lucruri poți afla în filmulețul de mai jos.

 

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub