Citește toate știrile la acest subiect

(video) Concert de excepție pe Arena Mare a Circului. Gândul Mâței, Guz, Mev și alții promit o seară plină de magie

La aniversarea de 20 ani a trupei autohtone de rock alternativ "Gândul Mâţei", formaţia a decis să sărbătorească printr-un concert de excepţie pe scena uneia din cele mai demult uitate scene din Chişinău - Arena Mare a Circului.

#LumineazăCircul este un proiect social care are ca obiectiv sensibilizarea opiniei publice privind starea deplorabilă în care se află mai multe monumente, clădiri culturale, în special a Arenei Mari a Circului din Chișinău. Scopul formaţiei în cadrul acestui eveniment este să "reînvie" circul la care am fost cu toţii când eram mici printr-un show spectaculos de circ şi de lumini, cu implicarea a mai multor actori de teatru şi artişti, precum: Roman Iagupov, Geta Burlacu, Igor Dînga, Lidia Scarlat, Guz, Mev și alții.

(video) Concert de excepție pe Arena Mare a Circului. Gândul Mâței, Guz, Mev și alții promit o seară plină de magie
(Foto: facebook.com/GandulMateiMD)

Nostalgia pe care ne-o trezeşte Circul, care nu a mai activat de mulţi ani, va fi acum transformată de către membrii trupei într-o realitate magică, iar toţi adulţii şi copiii vor putea din nou să viziteze iubitul nostru Circ. 

Acest eveniment nu este doar un concert, este o amprentă artistică care va încuraja şi va sta la baza restabilirii instituţiei-monument din capitală, întrucât banii colectaţi în cadrul vânzării biletelor vor fi donaţi pentru renovarea Arenei Mari a Circului din Chişinău. 

Formaţia "Gândul Mâţei", partenerul său general - Kaufland, şi ceilalţi parteneri vă încurajează să veniţi la data de 5 mai, anul 2017, la orele 18:00, la Circ. Veţi avea parte de o seară plină de magie!

Biletele pot fi procurate pe iTicket.md: https://iticket.md/event/gandul-matei-lumineaza-circul/

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub