(video) Concert de caritate: 140 mii lei pentru Daniel Badan

Destinul lui Daniel Badan, băiețelul de doi ani bolnav de inimă, continuă să sensibilizeze oamenii. La 30 iunie, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” a avut loc un concert de caritate în scopul susținerii lui Daniel.

La eveniment au participat mai mulți interpreți autohtoni, cât și persoane influente din domeniul afacerilor. În cadrul concertului de caritate s-au adunat circa 140.000 de lei, transmite UNIMEDIA.

Ideea organizării unui concert caritabil a venit din partea interpretei Victoria Lungu, care a decis să ajute tânăra familie. „Daniel este un băiețel ager și optimist. Alexandra Badan, mămica băiețelului, este o fire extrem de puternică și curajoasă și am vrut să îi ajutăm. Să îi ajute Dumnezeu. Noi nu ne vom opri acum, vom continua să organizăm concerte prin toată Moldova”, a subliniat interpreta.

La eveniment a fost prezent și omul de afaceri, Renato Usatîi, care a donat familiei Badan 100.000 de lei. „Daniel are o mamă excelentă. A luptat în continuu pentru viața copilului său, este o mamă adevărată. Părinții mei sunt profesori și m-au învățat că atunci când poți să ajuți pe cineva - trebuie să o faci. Donez 100.000 de lei pentru Daniel”, a precizat Usatîi.

Mama băiețelului a rămas impresionată de gestul celor prezenți în sală, închinându-se în fața tuturor celor care i-au fost alături. „Mulțumesc din suflet că ați fost alături de noi, că l-ați îndrăgit pe Daniel. Promit să îl cresc mare, sănătos și din gura lui veți auzi doar mulțumiri. Dumnezeu de sus să vă întoarcă bunătatea înzecit”, a spus tânăra mamă.

Consilierul lui Marian Lupu, Andrian Buligari, și fiul lui Valeriu Streleț, Alexandru, au urcat pe scenă pentru a încuraja familia Badan. Cei doi au donat plicuri cu bani din partea politicienilor.

Vezi aici reportajul UNIMEDIA despre Daniel Badan

UNIMEDIA reamintește că, cei care vor să îl ajute pe Daniel să treacă şi de acestă cumpănă pot suna la numerele de telefon 022 52 22 02 / 068674083, sau pot depune bani în contul 22333039192, deschis în trei valute la Victoriabank, pe numele Daniel Badan.

Pentru depuneri din străinătate trebuie să indicaţi următoarele detalii: SWIFT; VICBMD2X
IBAN;  MD75VI000000022333039192 DANIEL BADAN.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub