(video) Comuniștii, în pauză

Partidul Comuniștilor din Republica Moldova a anunțat, în luna iulie, începutul unei „revoluții de catifea”, așa cum a fost cândva în Cehoslovacia. Ulterior, comuniștii au declarat că abia pregătesc revoluția. Până la urmă, evenimentul a fost tărăgănat de la o zi la alta.

În cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune „RTR Moldova”, deputatul comunist Mark Tkaciuk a declarat că membrii comuniști au decis să facă o pauză și că revoluția de catifea va avea loc. Comunistul nu a precizat perioada când aceasta se va desfășura, informează UNIMEDIA.

Pauza pe care am făcut-o pe 23 noiembrie o să aibă sens nu pentru Partidul Comuniștilor, nu pentru imaginea politică a formațiunii, ci pentru viitorul țării îdacă după această pauză va urma o altă pauză”, a spus Tkaciuk.

Acesta a ținut să precizeze următoarele: „Pauza pe care o avem acum, noi o vom folosi pentru a inspira aer și pentru a aduce o serie de argumente cetățenilor moldoveni despre faptul că nu trebuie să ne oprim”.

Pub

Tkaciuk a subliniat faptul că nu știe cât va dura această pauză. „Nu cred că va dura mult această pauză. Nu am răspuns la întrebarea asta”, a conchis sursa.

Amintim că, scopul principal al revoluției anunțate de Vladimir Voronin este demisia guvernului nou format condus de Iurie Leancă și organizarea de noi alegeri parlamentare.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub