(video) Comuniști VS liberali! Cum „s-a jucat” Ghimpu cu Grigorciuk

Replici la tema limba română vs „moldovenească” între Mihai Ghimpu și Pavel Grigorciuk. Primul i-a spus comsomolistului că nu are ce vorbi cu el atâta timp cât umblă cu minciunile și îi adresează întrebări în limba altui stat. 

În timpul prezentării raportului de activitate al primarului de Chișinău, Dorin Chirtoacă, în scuarul parcului central din Chișinău (19 iunie), activistul comunist Pavel Grigorciuk a încercat să-i adreseze întrebări în limba rusă președintelui PL, Mihai Ghimpu. În replică, ultimul i-a ținut o lecție de istorie tânărului. „Du-te mă' de aici. Nu vreau să vorbesc cu tine pentru că vorbești în rusă. Du-te și vorbește cu Lenin. Cu Ghimpu nu veniți la întrebări dacă umblați cu minciuna în buzunar. 
(video) Comuniști VS liberali! Cum „s-a jucat” Ghimpu cu Grigorciuk
(Foto: captura imagini video Youtube/Dragoș Galbur)

Voi sunteți generația tânără, altfel trebuie să vedeți lucrurile. Din cauza celor care vor să facă capital politic pe tragedia națională trăiesc rău și bulgarii, și ucrainenii, și găgăuzii și rușii. Și voi votați pentru ei. Și tu trăiești rău, uite-te la tine cum trăiești, vai de capul tău. Ai dreptul să pui întrebări, am dreptul să nu răspund.  Să vii la mine cu întrebări serioase”, a spus franc Ghimpu, luându-l în râs pe Grigorciuk.

De cealaltă parte, tânărul a încercat totuși să obțină răspunsuri acuzându-l pe liderul liberal că nu respectă așa-zisa „limbă moldovenească”. Încercările sale s-au soldat cu eșec.

Vedeți mai jos secvența video:Sursa: UNIMEDIA
video: blogul lui Dragoș Galbur/grenada.md

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub