(video) Codreanu candidat PPEM la alegerile locale? Părerea președintelui de fracțiune

Cu apropierea alegerilor locale din municipiul Chișinău majoritatea partidelor îți înaintează candidatul său în funcție de primar.

Președintele fracțiunii PPEM, Eugen Carpov a declarat pentru UNIMEDIA că la moment nu este hotărât cine va fi înaintat la funcția de primar al Chișinăului.

„Noi avem candidați, avem persoane pregătite, suntem reprezentanți și în primăria Chișinău cu reprezentantul la nivel de viceprimar general, avem și fracțiune în consiliul municipal. Deci avem oameni care sunt implicați în dezvoltarea în municipiul Chișinău, dar încă nu am luat o decizie referitor la participarea noastră și cine va fi candidatul. În dependență de ulterioarele evoluții vom decide la consiliul național” Președintele fracțiunii PPEM, Eugen Carpov

Întrebat dacă domnul Codreanu ar fi o candidatură bună, Carpov a comentat că acesta ar fi una excelentă:

„PPEM-ul a mizat și când la propus la această funcție și credem mai departe că este o persoană bine pregătită, cunoștințe și experienţă” a adăugat acesta.

UNIMEDIA amintește că alegerile locale pentru postul de primar a municipiilor Chișinău și Bălți vor decurge la data de 20 mai. La moment și-au anunțat două fracțiuni candidatura, Andrei Năstase din partea PPDA și Valeriu Munteanu de la PL.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub