(video) Ce mesaje de felicitare i-au transmis deputații Maiei Sandu, care își serbează astăzi ziua de naștere

Sănătate, energie și realizări pe plan personal. Asta i-au dorit unii deputați din Parlamentul Republicii Moldova liderului PAS, Maiei Sandu, care își serbează astăzi ziua de naștere. Deputatul PD, Corneliu Dudnic, nu prea au avut ce să-i transmită, menționând că nu au are niciun mesaj pentru ea.

(video) Ce mesaje de felicitare i-au transmis deputații Maiei Sandu, care își serbează astăzi ziua de naștere
(Foto: UNIMEDIA)

 
Liderul PAS, Maia Sandu, își serbează ziua de naștere. Cu această ocazie, mai mulți deputați din Parlament au ținut să-i transmită niște mesaje de felicitare.

„Eu nu urmăresc, dar să fie sănătoasă”, a spus deputatul socialist Vladimir Țurcan.

Deputatul liberal,Roman Boțan, i-a dorit în calitate de persoană ca toate planurile care și le pune să fie realizate.

Pub

„Eu îi doresc să fie sănătoasă, plină de viață, energică, corectă și cât mai multe realizări inclusiv pe plan personal. Adică o familie sănătoasă, frumoasă, ceea ce este firesc și omenesc, i-a dorit deputatul socialist, Grigore Novac.

Un „la mulți ani” i-a dorit și deputatul democrat Nae-Simion Pleşca. Pe când colegul său, deputatul PD, ,Corneliu Dudnic, a refuzat să transmită un mesaj de felicitare Maiei Sandu.

„N-am ce să-i doresc”, a declarat Dudnic.

De menționat că, Maia Sandu este născută la data de 24 mai, 1972 în satul Risipeni, orașul Fălești. Aceasta a activat în funcția de ministru al educației al Republicii Moldova între 24 iulie 2012 și 30 iulie în anul 2015.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub