(video) Candidatul Putin răspunde cadidatului Sobchak, despre concurența la alegeri: „Vreți ca prin Rusia să fugă de-al de Saakașvili?”

Potențialul candidat la alegerile prezidențiale din Rusia, Xenia Sobchak i-a adresat o întrebare lui Vladimir Putin, în cadrul conferinței anuale de presă a președintelui. Sobchak l-a întrebat de ce "guvernarea se teme de concurență".

(video) Candidatul Putin răspunde cadidatului Sobchak, despre concurența la alegeri: „Vreți ca prin Rusia să fugă de-al de Saakașvili?”
(Foto: tvrain.ru)

Putin a răspuns printr-o serie de întrebări retorice: "Vreți ca prin piețele din Rusia să fugă de-al de Saakașvili? Cei pe care i-ați numit dumneavoastră sunt Saakașvili, în format rus. Vreți ca astfel de Saakașvili să destabilizeze țara? Vreți să trăim de la un Maidan la altul? Sunt sigur că majoritatea cetățenilor ruși nu își doresc acest lucru și acest lucru nu se va întâmpla".

În întrebarea sa, Xenia Sobchak a menționat că opozantul rus Alexei Navalinîi nu va putea participa la alegerile prezidențiale, din cauza unor litigii judecătorești "fictive" care, potrivit ei, au fost create intenționat. Sobchak s-a referit și la faptul că din momentul în care și-a anunțat candidatura la prezidențiale, agenții comerciali au început să refuze să colaboreze cu ea.

Pub

"Acest lucru este legat de frică. Oamenii înțeleg că a fi opozant în Rusia, înseamnă că fie vei fi omorât, fie închis. De ce se întâmplă acest lucru? Oare guvernarea se teme de concurență cinstită?", a întrebat Sobchak.

Președintele Rusiei a adăugat că "desigur trebuie să existe concurență și ea va fi, dar întrebarea constă în radicalism. Uitați-vă ce a făcut mișcarea americană Ocupy Wall Street. Ea era compusă din astfel de Saakașvili. Unde sunt ei acum? Ce au făcut cu ei? Asta e democrație sau nu? Haideți să ne întrebăm ce înseamnă democrație? Acesta este un subiect pentru o discuție profundă. Vă asigur că guvernarea nu se teme de nimeni".

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub