(video) Ateliere culinare pentru copii cu Mom’s Burger și Școala Internaționala Heritage

Atmosferă de sărbătoare, activități distractive, și mâncare delicioasă. De asta au avut parte, 30 de copii de la Școala Internațională Heritage și Centrul de zi  „Picături de suflet”, din satul Pripiceni, raionul Rezina. În cadrul unui eveniment organizat de Heritage și Mom’s Burger,  micuții au trăit adevărate experiențe culinare, pregătind împreună biscuți pentru Moș Crăciun, iar în timp ce biscuiții au fost duși la cuptor, copiii au învățat cum se face un burger din produse naturale. 

„Noi folosim doar produse ecologice. Vrem să le spunem tuturor că burgerii noștri nu sunt fast food, sunt produse naturale care pot fi benefice și copiilor”, a declarat directorul resaurantului Mom’s Burger, Inga Maleru.

Cei 30 de copii au format o echipă  de succes, atât în bucătărie cât și pe terenul de joacă. Iar la final micuții au primit în dar cadouri.

„Am avut ocazia ca copiii noștri să vadă că Moș Crăciun într-adevăr există și că el face minuni pentru toți, indiferent de starea socială sau problemele de sănătate. Copiii se simt foarte bine. Au avut ocazia să înțeleagă ce înseamnă alimentația sănătoasă. Dar cel mai important este faptul că s-au întâlnit în același spațiu copii și de la oraș și de la sat și s-au simțit extraordinar de bine”, a menționat directorul centrului „Picături de suflet”, Elena Guseinov.

Organizatorii proiectului și-au propus ca astfel să contribuie la incluziunea socială a copiilor din familii social vulnerabile.

„Ne-am gândit că de sărbători spiritul ne îndeamnă să dăruim nu doar cadouri, ci și comunicare, prieteni noi, experiență nouă… Copiii fac schimb de urări de bine, s-au împrietenit, au lucrat împreună. Ideea asta era – să creăm amintiri, să creăm prietenia și sper că ne-a reușit”, a punctat directorul adjunct al Școlii Heritage, Inga Chiosa.

Evenimentul a fost organizat de către Mom’s Burger și Școala Internațională Heritage și susținut de către Casa de Comerț „VITA”, Coca-Cola Îmbuteliere Chișinău, Lemi Invest, Sbora Service, Zoonic-Plus, Efes Vitanta Moldova Brewery și compania de transport Ilandro-Trans.

P.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub