(video) Astăzi este ziua de naștere a lui Mihai Ghimpu. Cu ce mesaje de felicitare au venit colegii din Parlament

Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, își serbează astăzi cea de-a 66 aniversare. Cu această ocazie am întrebat deputații din Parlament ce mesaje au pentru colegul lor.

Vladimir Țurcan, PSRM: „Să fie sănătos și să plece la pensie, e timpul să se odihnească”.

Tudor Deliu, PLDM: „Pe dnul Ghimpu o să-l telefonez la data de 19, dar vreau să-i doresc sănătate în primul rând, și mulți ani să aibă”.

Pub

Zinaida Greceanîi, PSRM: „Să fie sănătos, ca persoană, ca om, mulți ani înainte. Nu merg niciodată să felicit o persoană politică”.

Vladimir Voronin, PCRM: „Sănătate”.

Vlad Bătrîncea, PSRM: „Noi îi pregătim un cadou foarte bun, dnul Ghimpu s-a obișnuit în 10 ani dă are în Primăria municipiului Chișinău o contabilitate personală. Din 19 noiembrie îi spunem că atât, contabilitatea este închisă și îi urăm multă sănătate pentru că va trebui să răspundă la toate fără de legile pe care le-a comis”, deputatul făcând astfel referire la referendumul care are astăzi loc în Chișinău privind demiterea din funcție a primarului general Dorin Chirtoacă.

Mihai Ghimpu s-a născut la 19 noiembrie 1951, în localitatea Colonița, municipiul Chișinău, în familia Irinei și a lui Toader Ghimpu.

A fost președintele Parlamentului Republicii Moldova în perioada 28 august 2009 – 28 decembrie 2010 și a asigurat interimatul funcției de președinte al Republicii Moldova între 11 septembrie 2009 și 28 decembrie 2010. Din 1998 este președintele Partidului Liberal.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub