(video) Arome în pahar și culori de vară de Ziua Căpșunilor și a Cocktailurilor de Vin de la Chateau Vartely

Un început de vară mai special de Ziua Căpșunilor și a Cocktailurilor de Vin de la Chateau Vartely. Un eveniment unic în felul său, cu cel mai bun vin, cea mai bună muzică și arome în pahar. Cea de-a II-a ediție a reușit să ofere vizitatorilor o duminică perfectă cu cele mai deosebite culori de vară.

 

Pentru acest eveniment unic în felul său, gazdele au pregătit un program special cu foarte multe căpșuni.

Chiar de la intrare fiecare oaspete a primit câte un pahar cu Sangria astfel, primele impresii au prins cele mai reci și totodată impresionante culori de vară.

Și bucatele au fost dintre cele mai specifice. Carne și legume la grătar, deserturi și înghețată, dar în primul rând căpșuni din abundență.

Pub

„Am luat o limonadă cu căpşună, de fapt o „căpșunată” probabil. Vinul este foarte bun”, a menționat o vizitatoare.

„Primele impresii sunt deja bune”, a mai adăugat altă vizitatoare.

Atmosfera și voia buna a fost acompaniată de muzică live pe întreg parcursul zilei.

„Ne bucurăm de pământul bogat, roditor moldovenesc și vinurile noastre gustoase”, a afirmat un vizitator la festival.

„Atmosfera este super faină, avem o multitudine de oportunități să savurăm timpul liber, să savurăm o cupă de șampanie, de vin și niște căpșune”, a spus o altă vizitatoare la eveniment.

Dacă maturii au fost ocupați de degustare cocktailurilor, atunci micuții au avut parte de căpșuni din abundență și distracții alături de animatorul „Capșunel”.

„Pentru mine ca om de vin, este o mare bucurie să văd lumea aproape de vin, să văd că lumea se bucură, că lumea încearcă tot mai multe”, a spus wine blogeer-ul Horia Hasnaș.

„Nu este o noutate că vinul este un partener bun pentru cocteiluri, poate fi servit cu fructe diferite și uite noi am ales să facem un mariaj între vin și căpșune și am ales ca acest festival să-l petrecem în luna iunie. Deja suntem la a doua ediție, cred că avem succes”, a declarat directorul executiv al Château Vartely, Arcadie Foșnea.

Chateau Vartely, cea de-a II-a ediție, a reușit să ofere vizitatorilor cu adevărat o zi frumoasă, plină de emoții, dar mai ales plină de căpșuni. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub