Citește toate știrile la acest subiect

(video) Arina Spătaru, candidatul Platformei DA pentru funcția de primar al orașului Bălți

Candidatul Platformei Demnitate și Adevăr pentru funcția de primar al orașului Bălți este Arina Spătaru, șefa organizației teritoriale Bălți a Platformei.

(video) Arina Spătaru, candidatul Platformei DA pentru funcția de primar al orașului Bălți
captură video (Foto: privesc.eu)

„Având experiență managerială de la vârsta de 18 ani, știu ce am de făcut ca orașul să prospere, dar în primul rând e nevoie de a pune în ordine lucrurile de la primărie”, a spus Arina Spătaru.

S-a născut, și-a făcut studiile și și-a întemeiat familia la Bălți. Are trei copii. Este licențiată în Științe Reale, Economice și ale Mediului.

Pub

De astăzi, Consiliul electoral de circumscripție din municipiul Bălți începe să accepte documentele candidaților pentru a-i înscrie în cursa electorală.

Comisia Electorală Centrală a decis ca alegerile locale noi din municipiile Chișinău și Bălți să se desfășoare la data de 20 mai curent.

Alegerile anticipate din Bălți au loc după ce Renato Usatîi și-a dat demisia în februarie 2018.

Candidatul Platformei DA pentru funcția de primar al Chișinăului este Andrei Năstase. Partidul Acțiune și Solidaritate a anunțat că va susține candidatura lui Năstase și nu va înainta un candidat propriu. Și Partidul Democrat a delcarat anterior că va susține un candidat comun al partidelor proeuropene, însă nu s-a pronunțat deocamdată asupra candidaturii lui Năstase.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub