(video) Are loc ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă 2018 de la PyeongChang

Cea de-a XXIII-a ediţie a Jocurilor Olimpice de iarnă a inceput la PyeongChang, în Coreea de Sud, cu ceremonia de deschidere, programată de la ora 13,00 (ora Moldovei). La Jocurile Olimpice participă și o moldoveancă în calitate de volunar, Cătălina Bojescu. Tânăra este voluntar pentru a doua oară la o ediție a Jocurilor Olimpice.

(video) Are loc ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă 2018 de la PyeongChang
(Foto: captura video)

Gazda Olimpiadei de iarnă din acest an se bucură de o localizare absolut spectaculoasă, scrie portalul Comitetului Național Olimpic și Sportiv.

Orașul PyeongChang este considerat o alternativă interesantă nu doar pentru susținătorii sportivilor, ci și pentru turiști.

Pub

Cine ajunge în ”Țara dimineților liniștite”, cum mai este supranumită Coreea de Sud, nu poate rata orașul PyeongChang și împrejurimile sale. Se va descoperi un teritoriu cu prevalență muntos, împânzit de parcuri naturale. Publicul are ocazia să viziteze zone de-a dreptul incredibile, cum ar fi munții Taebaek, Seoraksan sau Odaesan. De asemenea, se merită de vizitat Parcul Național Odaesan, cunoscut pentru vârfurile Birobong (1.563 metri) și Horyeongbong (1.561 metri).

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub