(video) Angela Gonța, despre căsătoria sa cu Vlad Filat, divorț și renunțarea la funcția de prezentatoare: „Le-am zis că nu vreau să fiu vedetă”

Se consideră una dintre cele mai fricoase femei de pe planetă, însă a găsit curajul și puterea pentru a trece prin momentele dificile care au pus-o la încercare. Angela Gonța, prezentatoarea știrilor de la TV8, a mărturisit în cadrul emisiunii Opmart SRL cât de grea a fost plecarea de pe sticlă, dar și ce a ajutat-o să meargă mai departe.

„Poate par o femeie rece, probabil am imaginea asta de la știri, pentru că acolo trebuie să ai o prestanță și cu timpul asta se transformă într-o mască. În realitate, eu am foarte multe emoții”, a menționat Gonța în cadrul emisiunii.

În viața sa a luat decizii care au scandalizat opinia publică și susține că la baza lor au fost emoțiile: „Mereu m-am gândit cum e mai bine pentru mine. Trebuie să mă gândesc ce crede lumea sau ce simt eu?”

Angela Gonța a mărturisit că a decis să renunțe la cariera sa pentru că atunci căsătoria cu un politician și pupitrul de știri i se păreau două lucruri incompatibile, așa că a ales să fie un jurnalist corect. După divorț a primit oferta de a apărea din nou la televizor, doar că a refuzat: „Pentru mine era clar că nu voi face altfel de televiziune decât una corectă. M-au chemat să prezint știri cu care nu eram de acord și le-am zis că nu vreau să fiu vedetă. Am făcut o decizie corectă pentru că cred că doar așa oamenii și-au respectat această încredere față de mine. Au înțeles că nu vreau doar să fiu la televizor, dar și să informez corect”.

Pub

Are o fetiță de doar trei ani și ea a fost cea care a ajutat-o să depășească situațiile dificile: „Mai trăgeam câte un bocet acasă și venea asta mică și îmi spunea că totul o să fie bine. Nu e ușor să te trezești acasă cu CNA, să fii distrusă public de niște trolli din simplul motiv că tu ești nevasta cuiva, pentru că lui nu-i pasă că ești însărcinată și mai nu am pierdut sarcina din cauza emoțiilor. În aceste situații trebuie să iei o decizie, să mergi mai departe. Pe mine m-a salvat copilul”.

Interviul cu Angela Gonța poate fi urmărit în clipul video de mai sus, cu începere de la minutul 22.30.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub