(video) Andrian Candu, despre covorul de flori care a fost instalat în fața catedralei, după care replantat

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, sugerează administrației Primăriei Chișinău să consulte cetățenii, când vine vorba de decizii care prevăd bani din bugetul local. Declarațiile au fost făcute în contextul covorului de flori, care a fost instalat săptămâna trecut în fața catedralei.

„Nu l-am văzut, nu cunosc. Mi-a scris soția că a vrut cu copiii să îl vadă, dar nu a reușit să îl vadă. Am înțeles că a fost luat de acolo.

Cu siguranță că orașul are nevoie de lucruri frumoase și în primul rând are nevoie de o administrare corectă că în ultimii 10 ani am avut numai dezastru.

Pub

Că e un covor că sunt alte covoare că sunt flori de un fel, că sunt flori de altele, cu siguranță că cel care administrează bugetul municipiului o să știe foarte bine ceea ce se întâmplă.

Cert este faptul că trebuie să ajungem cel nivel de dezvoltare în oraș, în care cel mai importante decizii, când vorbim de cheltuieli municipale, să fie decise prin consultare cu cetățenii”, a declarat Candu.

UNIMEDIA amintește că un covor de flori a fost instala în fața catedralei. Ulterior, acestia au fost replantate în mai multe parcuri din capitală. Prețul total al florilor a fost de 1.8 milioane de lei.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub