(video) Andrei Popov: Vlad Plahotniuc a declarat că PD nu va lupta împotriva partidelor de dreapta, însă a demonstrat exact contrariul

Deși liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, a anunțat în cadrul unui briefing de presă susținut acum aproape un an că PD nu va ataca partidele de dreapta din opoziția extraparlamentară, declarațiile sale, precum și ale altor reprezentanți ai conducerii partidului, afirmă contrariul. Despre aceasta a scris fostul membru PD și ambasador al Republicii Moldova în Austria, Andrei Popov.

Foto: UNIMEDIA

„Atunci când l-am întâlnit pentru prima dată pe dl Vlad Plahotniuc în 2010, cei care îl cunoșteau din perioada până la întrarea sa în policită spuneau într-o voce că el se îngrijește foarte mult de reputația sa a unui om care se ține de cuvânt. „Foarte greu promite ceva, dar dacă totuși a promis – face așa cum a promis”, mă asigura, bunoară, doamna N.

Iată că de când a devenit politician și lider de partid, tot mai des constat că imaginea sa a unui om care „răspunde pentru cuvintele sale” se pare că nu-l mai prea preocupă”, a scris Andrei Popov pe pagina da de Facebook.

„Au trecut deja 10 luni de când de la tribuna partidului pe care il conduce, Vlad Plahotniuc a promis public: "Partidul Democrat nu va lupta împotriva partidelor de dreapta nici până în campania electorală, nici în campania electorală. Cei de dreapta nu sunt adversarii noștri politici. PDM va fi însă un adversar foarte categoric și eficient a celor care vor veni cu proiecte îndreptate spre blocarea cursului european al țării, spre anularea acordurilor semnate cu Uniunea Europeană și alte acțiuni care ar duce la o schimbare catastrofală a cursului de dezvoltare a țării.

Vă asigur (!), că acești adversari vor simți cu adevarat energia noastră dar și capactiatea noastră de luptă în fiecare zi pănă în campania electorală dacă va fi nevoie".

De la această declarație sau scurs deja vreo 300 de zile... răstimp în care eu am văzut exact contrariul celor de care ne asigura public Vlad Plahotniuc”, a conchis analistul politic.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.