(video) Andrei Năstase și Maia Sandu îndeamnă chișinăuienii să iasă la vot: „Avem o șansă uriașă să demontăm acest sistem putred de corupt”

După ultimile date, prezența alegătorilor este foarte scăzută la urnele de vot. Astfel, candidatul comun al Platformei Demnitate și Adevăr - PAS, Andrei Năstase solicită ca locuitorii să iasă la vot și să-și îndeplinească datoria de cetățean.  

(video) Andrei Năstase și Maia Sandu îndeamnă chișinăuienii să iasă la vot: „Avem o șansă uriașă să demontăm acest sistem putred de corupt”
(Foto: UNIMEDIA)

„Vă îndemn pe toți, puneți mâinile pe telefoane sunați vecinii, rudele, prietenii, frații, susorile și îndemnații ca în ultimile minute care au rămas să ieșim cu toții la vot. Avem o șansă uriașă să demontăm acest sistem putred de corupt. Votați cum vă dictează conștiința”, a menționat Andrei Năstase într-un live pe Facebook.

Pub

Cu aceeași solocitare a intervenit și liderul PAS, Maia Sandu ca împreună cu reprezentanții formațiunii sună cetățenii atât din Chișinău, cât și din suburbii pentru a îndemna alegătorii să iasă la vot.

Am vorbit și eu cu mulți oameni care deja au mers la vot, mulți au zis că neapărat vor merge până la închiderea urnelor. Noi facem toți ce putem. Vă îndemnăm să mergeți cu toții la vot. Depinde de fiecare din noi care vor fi rezultatele, dacă nu ne vom mobiliza riscăm să avem un singur tur, iar asta înseamnă să ne alegem cu un primar pe care noi cu certitudine nu nu-l dorim”, menționează Maia Sandu.

De menționat că până la ora 19:20 la Chișinău, peste 32% din alegători au votat, cele mai active raioane fiind Centru, Botanica și Rîșcani. Și la Bălți au votat aproape 33% din alegători. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub