(video) Andrei Năstase într-un live pe Facebook: „Eu zic că suburbiile sunt centura noastră de rezistență”

Candidatul PPDA, Andrei Năstase, la funcția de primar, a decis să vorbească despre dificultățile cu care se confruntă Chișinăul, dar și suburbiile într-un live pe Facebook. Drept exemplu, a ales strada Lev Tolstoi din capitală. În doar câteva minute, dânsul a reușit să abordeze mai multe probleme cum ar fi transportul, sărăcia, mizeria, dar și iluminatul prost.

 

Din imaginile video se observă un trafic rutier aglomerat, dar și parcarea neregulamentară a mai multor mașini, din care reiese că orașul Chișinău se confruntă cu problema transportului, iar potrivit lui, acest lucru e posibil și trebuie de rezolvat.

Andrei Năstase tinde spre modernizarea suburbiilor, care potrivit lui sunt centura de rezistență a municipiului. Dânsul susține că problema transportului, sărăciei și iluminatului trebuiesc neapărat rezolvate.

Pub

Candidatul la funcția de primar consideră toate disputele privind scoaterea suburbiilor din municipiu, dintre mai mulți candidați, drept jocuri politice.

 „Eu zic că suburbiile sunt centura noastră de rezistență, centura de aur a capitalei, ele trebuiesc menținute în cadrul municipiului. Trebuie modernizate, curățate de tot ce înseamnă rău, de tot ce înseamnă mizerie și sărăcie”, a declarat Năstase.

Potrivit lui, oamenii din suburbii suferă la capitolul transport și de iluminatul public prost.

„Deci, suburbiile trebuie modernizate, iar toare disputele că vor fi scoase din Chișinău, precum zice Ion Ceban, sunt jocuri politice”, a concluzionat candidatul unic al PPPDA și PAS, Andrei Năstase.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub