Citește toate știrile la acest subiect

(video) Andrei Năstase, la Lipcani. Cum a reacționat când în sală au intrat mai mulți susținători ai PSRM

Liderul PPPDA, Andrei Năstase s-a întâlnit miercuri cu locuitorii orașului Lipcani. La întrevedere au participat și câțiva susținători ai liderului PSRM. 

Deși, „protestatarii” au fost scoși din sală, pentru a nu perturba liniștea, liderul PPPDA a mers după ei pentru a le explica care este diferența dintre Maia Sandu și Igor Dodon.

„Deloc surprinzător. Dodonul-cameleon una spune la TV, alta face prin provocatorii și membrii săi de partid din teritoriu. Mai devreme, susținătorii dodoniști au strigat inepții, au stricat microfonul și au fost fugăriți de localnici și poliție. Au crezut că astfel ne vor intimida și, după trei zile de cutreierat nordul țării în susținerea candidatului unic antioligarhic - Maia Sandu, ne vor determina să plecăm acasă. Nici o șansă.

Spre deosebire de alții, eu și colegii mei din Platforma Demnitate și Adevăr nu mergem doar acolo unde știm că avem susținători, ci și acolo unde presa liberă nu ajunge sau nu este auzită din cauza bruiajului holdingului terorosit și a dodoplahotniucilor locali.
Mergem la toți, și la oamenii deșteptați, și la cei rătăciți încă.
Tocmai pe cei din urmă trebuie să-i deșteptăm. 
Tocmai lor trebuie să le aducem adevărul.

Pub

Doar așa, mergând din sat în sat timp de un an de zile, și nu doar în campanie electorală, DA a dus și va continua să ducă adevărul în cele mai uitate colțuri ale țării.

Pe 13 noiembrie, spunem DA Maia Sandu”, scrie Andrei Năstase pe pagina sa de Facebook.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub