(video) Andrei Cojocari a fost noul invitat al proiectului Hard'Core Interview: În ajunul partidei cu Georgia, cineva mi-a furat bunurile din casă

Mijlocașul celor de la Milsami Orhei, Andrei Cojocari, a fost invitatul lui Emil Pisarenco în cadrul proiectului "Hard'Core Interview". Internaționalul moldovean a povestit unele istorii din cariera de fotbalist, despre meciurile trucate din Moldova. Cojocari a mai vorbit despre relațiile lui cu Ilan Shor și Adlan Shishkhanov.

Căpitanul celor de la Milsami și-a amintit despre un caz neplăcut, care a avut loc recent, înaintea partidei cu naționala Georgiei din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2018.

"Soția s-a întors cu fiica de la mare,a intrat în casă și a observat o dezordine totală. O persoană a furat unele bunuri din casa noastră. A fost un șoc pentru familia mea. Nu am putut dormi în acea casă timp de o lună. A fost un moment neplăcut, mai ales în ajunul partidei cu Georgia". Andrei Cojocari povestește despre acest caz începând cu minutul 05:11.

Pub

Cota de piață al lui Cojocari este estimată la suma de 250.000 de euro. De-a lungul carierei mijlocașul a evoluat pentru formațiile: Zimbru Chișinău, Metalurgs Lijepas, Dacia și Lokomotiv Tashkent.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub