(video) Alintul folosit de prințul Harry atunci când i se adresează soției sale, Meghan Markle

Prințul Harry și Meghan Markle formează un cuplu solid și foarte apreciat de public, nunta celor doi a fost unul dintre cele mai așteptate evenimente. Cum toată atenția este îndreptată asupra lor, orice gest este studiat cu atenție de cei din jur, iar oamenii își doresc să afle cât mai multe detalii despre povestea de iubire a celor doi.

(video) Alintul folosit de prințul Harry atunci când i se adresează soției sale, Meghan Markle
(Foto: realitatea.net)

Cu toate că în public trebuie să afișeze o imagine cât mai serioasă, iar gesturile tandre trebuie să se încadreze în anumite limite, prințul Harry a uitat pentru un moment că se află într-un loc public, iar la recepția de la Jocurile Invinctus, acesta i s-a adresat viitoarei sale soții folosind un nume de alint.

Ce alint folosește prințul Harry atunci când i se adresează logodnicei sale?

Pub

Dorind să îi atragă atenția logodnicei sale, prințul Harry a folosit o formulă mult mai intimă, iar gestul său a fost surprins rapid de camerele de filmare. Prințul Harry își alintă proaspăta soție folosind o prescurtare a prenumelui acesteia, Meg. Diminutivul a fost catalogat ca fiind foarte delicat și drăguț.

Dacă prințul Harry i se adresează soției sale folosind apelativul “Meg”, nici aceasta nu este mai prejos. O apropiată a cuplului britanic a dezvăluit că și Meghan Markle are o formulă specială pe care o folosește pentru a-și striga logodnicul, dar la care apelează doar atunci când sunt în intimitate, potrivit protv.ro. Mai exact, aceasta obișnuiește să îi spună “Haz”.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub