Citește toate știrile la acest subiect

(video) Alina Radu: Nici Obama sau Isus Hristos nu ne poate rezolva problemele

Directoarea Ziarului de Gardă susține că este foarte complicat să îi determini pe alegători să iasă la vot, mai ales că sub paravanul unui mesaj pro-european s-au întâmplat multe fărădelegi. Despre asta invitata a vorbit în cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.

"Mesajul pro-european a fost terfelit și nu știu dacă mai poate fi folosit. Lumea nu mai poate crede, pentru că a fost mințită de câteva ori, fluturându-i-se în față drapelul albastru cu steluțe galbene și fiind fraudat, furat, deposedat de miliard. Este foarte complicat. Mesajul anti-corupție este folosit de ambii candidați, pentru că asta prinde la electorat. E foarte complicat să ai un mesaj cu care ai putea să învingi. Oamenii sunt sceptici și nu mai cred că președintele poate schimba ceva. Unul are presă, TV, bani aduși din offshore, altul nu are nici presă, nici experiență politică și nici bani", a explicat jurnalista.

Alina Radu mai spune că alegerile trebuie luate ca atare și că nici marii lideri ai lumii nu pot să ne rezolve problemele, dacă cetățenii acestei țări sunt indiferenți.

Pub

"Nu știu de ce noi credem că pierdem sau câștigăm la alegeri. Noi pur și simplu avem un proces. Se anunță un rezultat (fie că e fraudat sau nu) și mergem mai departe. Chiar dacă ar veni președinte un Obama, Isus Hristos, Angela Merkel, Vladimir Putin, s-o să rezolve nimeni problemele atâta timp cât cetățenii nu vor analiza actul politic. Nu poți să te culci pe 4 ani și să te trezești la alegeri și gata acum o să am președintele meu. Nu merge", a puctat invitata.

Ziarista ne spune și cel fel de președinte își dorește.

"Alegerile sunt un exercițiu, o lecție din care avem ce învăța, indiferent cine ajunge președinte. Sfârșitul lumii se amână. Vreau un președinte educat, inteligent, care să discute cu cetățenii și care să nu se mai înconjoare cu un cerc de consilieri obscuri și care dădeau doar ordine și medalii", a adăugat directoarea Ziarului de Gardă.

Emisiunea integrală poate fi urmărită aici.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub