(video) Alexei Dimitrov, cel care a fost lovit de un procuror, a fost amendat pentru injurii și deteriorarea Mercedesului omului legii

UPDATE: Ziarul de Gardă anunță că Dimitrov a fost amendat și pentru că ar fi lovit automobilul procurorului. În procesul verbal întocmit de poliție se menționează că pe Mercedesul procurorului "se observă urme de încălțăminte pe ușa din față pe partea dreaptă a autoturismului și o adâncitură pe ușă cu dimensiunea 15 metri".

Activistul Alex Dimitrov care a fost lovit cu pumnul de adjunctul procurorul sectorului Centru, Ion Dulgherul, după ce, activistul i-a cerut omului legii să nu meargă cu Mercedes-ul său pe trotuar, a fost amendat cu 30 unități convenționale pentru că ar fi injurat și a deteriorat mașina procurorului.

(video) Alexei Dimitrov, cel care a fost lovit de un procuror, a fost amendat pentru injurii și deteriorarea Mercedesului omului legii
(Foto: Oleg Brega)

„Dreptate moldovenească - am fost lovit cu pumnul de procurorul Dulgheru care mergea cu mașina pe trotuar, iar acum poliția mă cheamă pe mine ca să-mi întocmească amenzi contravenționale pe presupuse și pretinse injurii și deteriorări ale mașinii - fapte invocate de procuror în plângerea depusă împotriva mea. Intre timp, plângerea mea pe acțiunile lui Dulgheru a fost remisă de poliție către Harunjen, deși era vorba de acțiuni ale lui Dulgheru ca persoana fizica, și nu ca procuror”, a scris ieri pe o rețea de socializare activistul.

Pub

Astăzi, la ora 13:00, Dimitrov a fost citat de poliție, unde i s-a spus că este amendat cu 30 de unități contravenționale pentru injurii și proces verbal că ar fi deteriorat mașina procurorului, a anunțat activistul civic Oleg Brega.

Procurorul General Eduard Harunjen nu a comentat deocamdată.

UNIMEDIA amintește că activistul civic Alexei Dimitrov a fost lovit cu pumnul de adjunctul procurorul sectorului Centru, Ion Dulgherul. Asta după ce, activistul i-a cerut omului legii să nu meargă cu Mercedes-ul său pe trotuar.

Ulterior, Inspecţia procurorilor s-a autosesizat în cazul procurorului Ion Dulgheru.

Ziarul de Gardă a făcut anterior portretul procurorului Ion Dulgheru, atunci când acesta a candidat la șefia Procuraturii Anticorupție și a constatat că acesta deţine în proprietate mai multe bunuri de milioane, iar în trecut, a fost cercetat disciplinar din cauza implicării într-un scandal.

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub