(video) Alege o carieră în IT

Asociaţia Naţională a Companiilor Private din Domeniul TIC şi Proiectul USAID CEED II, cu suportul Ministerului Informaţiei şi Comunicaţiilor, anunţă lansarea Campaniei sociale „Cariera în IT”.
(video) Alege o carieră în IT
(Foto: captură video)

Campania „Cariera în IT” se adresează tinerilor absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ preuniversitar şi are drept scop informarea acestora privind oportunităţile unei cariere în domeniul Tehnologiilor Informaţionale, oferindu-le o viziune complexă asupra perspectivelor de creştere şi beneficiilor pe care le pot explora.

Iniţiativa este determinată de evoluţia dinamică a sectorului TIC din Republica Moldova şi cererea ascendentă de specialişti calificaţi în acest domeniu. Ţinând cont de faptul că dezvoltarea forţei de muncă este un proces pe termen lung, promovarea carierei în domeniul TI în calitate de opţiune extrem de atractivă şi motivantă pentru tînăra generaţie devine un imperativ al timpului prezent.

Materialele difuzate în cadrul campaniei vor oferi absolvenţilor reperele esenţiale privind oportunităţile pe care le vor putea valorifica în calitate de specialişti IT şi îi vor ajuta să adopte decizii responsabile şi bine informate.Publicitate

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub