(video) „Aleg cariera IT”. Povestea unui tânăr din IT, care a visat în copilărie să devină pilot

Chiar dacă în adolescență se visa pilot de avion, primele interacțiuni cu domeniul IT le-a avut la vârsta de 13 ani, când alături de un coleg a realizat o serie de optimizări a unui joc. Din acel moment, Gleb a decis să facă o carieră în IT.

După absolvirea liceului a ales să studieze în cadrul Universității Tehnice din Moldova la filiera anglofonă, iar după anul 2 de facultate a fost angajat în câmpul muncii.

(video) „Aleg cariera IT”. Povestea unui tânăr din IT, care a visat în copilărie să devină pilot
(Foto: UNIMEDIA)

Iar după absolvirea universității, Gleb a decis să devină freelancer. La scurt timp, tânărul a decis să caute un job într-o companie de succes din Moldova. Gleb a recunosc că acest domeniu îți oferă o serie de facilități.

De curând, tânărul a devenit tătic și este foarte fericit. Acesta a recunoscut că timpul liber îl dedică familiei, dar reușește să aibă și alte activități.

Pub

Gleb are și câteva sfaturi pentru cei care își doresc o carieră de succes în domeniul IT.

Materialul este realizat în cadrul Campaniei de promovare a Carierei IT, implementată de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu susținerea financiară a Ministerului Tineretului și Sportului în cadrul Programului de Granturi 2015.

Alăturați-vă grupului „Aleg Cariera în IT” pe Facebook, unde membrii vă vor informa și îndruma despre oportunitățile IT din Moldova și de peste hotare.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub