(video) Activist civic: Guvernul Filip este cel mai slab din ultimii 10 ani

Activistul civic Valeriu Pașa este de părere că Guvernul Filip este cel mai slab din ultimii 10 ani. 

Totodată, referindu-se la reforma administrației publice-centrale, activistul susține că nu a înțeles deocamdată ce problemă are de gând să soluționeze guvernarea prin această reformă.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.

(video) Activist civic: Guvernul Filip este cel mai slab din ultimii 10 ani
(Foto: UNIMEDIA / Igor Rotari)„Este cel mai slab Guvern din ultimii zece ani. Ei sunt de un an și ceva la guvernare, dar ei n-au făcut nimic. Maximum cu ce se pot lăuda este acordul cu FMI. Bravo domnilor! Că va dat cineva bani cu împrumut este o mare realizare”, susține Valeriu Pașa.

În ceea ce priveșete reducerea numărului de ministere, activistul afirmă că nu cunoaște deocamdată scopul acestui proiect.

Pub

„Iată avem o megareformă. Reforma Guvernului care se propune. Domnul Filip declară că într-o săptămână suntem gata. Da nimeni nu a văzut niciun proiect. Eu nu pot să înțeleg ce probleme vor să rezolve ei cu această reformă. Dacă ei cred că sunt prea mulți miniștri , s-o motiveze că e așa și nu altfel. Nu exclud că e o problemă. Dar ce problemă vrea să rezolve guvernarea prin acest proiect?”, mai spune activistul civic.

Emisiunea integral poate fi urmărită aici.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub