Citește toate știrile la acest subiect

(video) A fost semnat Acordul de constituire a coaliției PLDM-PD

(16:42) Marian Lupu, președintele PD: „Confirm că am decis și astăzi vom instituționaliza această alianță PLDM-PD. Am avut alegeri parlamentare, rezultatele sunt pe care le vedeți. S-au creat niște condiții deloc ușoare”.

(16:40) Vlad Filat, președintele PLDM: „În toată această perioadă de timp, în 7 săptămâni și jumătate, am muncit solidar cu PD pentru a forma o coaliție cu PL. Din păcate nu s-a reușit, motive și obiective, dar în mare parte subiective. Timpul a expirat. PLDM și PD își asumă foarte responsabilitatea să asigure o guvernare în Republica Moldova. Vom semna acordul politic de constituire a Alianței pentru o Moldovă Europeană”.

(16:37) În trei minute, Filat și Lupu vor ieși pentru semnarea acordului de constituire a coaliției de guvernare PLDM-PD.

(video) A fost semnat Acordul de constituire a coaliției PLDM-PD
(Foto: UNIMEDIA)

(16:35) Liderii celor două partide întârzie să iasă în fața presei.

În câteva minute va începe procedura de semnare a acordului de constituire a coaliției între PLDM și PD. Vlad Filat și Marian Lupu vor ieși în fața presei după ora 16:00, transmite UNIMEDIA.

Pub

UNIMEDIA va transmite livetext și video în direct împreună cu privesc.eu. După semnarea acordului, se va purcede la procedura de alegere a președintelui Parlamentului.

PLDM și PD au convenit să creeze o coaliție minoritară

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub