(video) A fost lansat primul teaser „Fifty Shades Freed”, ultimul film al trilogiei erotice: „Între noi nu mai există loc de inhibiţii”

Studiourile Universal au lansat posterul oficial şi teaser-ul video pentru „Fifty Shades Freed“, ultimul film al trilogiei erotice bazată pe romanele semnate de E.L. James. Primele secvenţe din ultimul film al francizei „Fifty Shades of Grey“ dezvăluie căsătoria protagoniştilor Anastasia Steele (Dakota Johnson) şi Christian Grey (Jamie Dornan), luna de miere de vis şi turnura întunecată pe care o ia viaţa lor odată ce în peisaj reapare o veche cunoştinţă, scrie Variety.

(video) A fost lansat primul teaser „Fifty Shades Freed”, ultimul film al trilogiei erotice: „Între noi nu mai există loc de inhibiţii”
(Foto: google.com)

Filmarea începe cu momentul în care Christian Grey rosteşte jurămintele („Tot ce am este acum al tău“) în timp ce rulează imagini cu Anastasia, care se pregăteşte de ziua cea mare.  Momente din luna de miere de vis sunt intercalate cu scenele provocatoare de sex, care au transformat povestea într-un fenomen pop culture, însă acţiunea se schimbă radical în momentul în care Anastasia este surprinsă trăgând cu o armă şi este atacată cu un cuţit de fostul ei şef, Jack Hyde. 

Trailerul complet va fi făcut public în luna noiembrie, în timp ce filmul va avea premiera în 2018, în preajma Zilei Îndrăgostiţilor. 

Pub

De asemenea, Universal a dezvăluit şi două dintre posterele filmului, iar într-unul dintre ele Anastasia apare într-o superbă rochie de mireasă, mesajul fiind „Doamna Grey vă poate primi acum“.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub