(video) Zimbru este pregătită de meciul din semifinalele Cupei Moldovei cu Dinamo-Auto! Vladimir Aga: am analizat jocul adversarului

Zimbru Chișinău este motivată să se califice în finala Cupei Moldovei. Galben-verzii vor juca pe 9 mai pe teren propriu în semifinalele competiției cu Dinamo-Auto.

(video) Zimbru este pregătită de meciul din semifinalele Cupei Moldovei cu Dinamo-Auto! Vladimir Aga: am analizat jocul adversarului

"Întâlnim o echipă foarte bună. Am spus după meciul jucat în deplasare cu Dinamo-Auto din campionat că este o echipă foarte tenace, care face bine faza defensivă. Am analizat jocul adversarului, astăzi vom avea ultimul antrenament, toți jucătorii sunt apți" a declarat antrenorul echipei Zimbru Chișinău, Vladimir Aga.

Noutatea bună pentru suporterii galben-verzilor este revenirea lui Victor Golovatenco. Fundașul în vârstă de 34 de ani a depășit problemele medicale și ar putea evolua în partida din semifinalele cupei cu Dinamo-Auto.

Pub

"Ne așteaptă un meci foarte important pentru clubul nostru. Întâlnim o echipă destul de bună, cu jucători experimentați, care pot face diferența în orice minut. Pentru noi este singura șansă să participăm în cupele europene și suntem sută la sută pregătiți să ne calificăm în finala Cupei Moldovei. Avem o datorie mare față de fanii noștri, care așteaptă de la noi această finală" a declarat mijlocașul chișinăuienilor Victor Stînă. 

Partida dintre Zimbru Chișinău și Dinamo-Auto Tiraspol se va juca mâne pe stadionul "Zimbru" din Chișinău, cu începere de la ora 19:00.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub