(video) Ziarul de Gardă. Chișinău, deposedat în cinci ani de 30 de loturi de teren: În schemă ar fi implicați judecători, avocați și oameni de afaceri

În ultimii 5 ani, municipiul Chișinău a fost deposedat de peste 30 de loturi de teren, cu o suprafață totală de aproximativ 5,5 hectare și o valoare de piață de peste 100 de milioane de lei. În schemă ar fi implicați avocați, executori judecătorești, judecători, oameni de afaceri, dar și diverși funcționari, se arată într-o investigație realizată de Ziarul de Gardă.

Foto: zdg.md

O parte dintre terenuri au ajuns în proprietatea unor benzinării, iar altele, în portofoliul unor companii de construcții și a unor firme offshore din Marea Britanie sau insulele Marshall din inima Oceanului Pacific. Unele loturi de teren se vând acum cu sute de mii de euro, deși au fost adjudecate cu prețuri de peste 20 de ori mai mici, scrie Ziarul de Gardă.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.