(video) Vlad Plahotniuc, despre decizia Parlamentului European: „Această rezoluție promovată de Maia Sandu și Andrei Năstase nu își va atinge scopul cinic”

Partidele de opoziție, PAS – Platforma DA, încearcă să câștige beneficii din urma stopări finanțării din partea UE, asta după ce, ieri, Parlamentul European a votat o rezoluție în acest sens.

Foto: UNIMEDIA

„PD rămâne deplin implicat în implementarea reformelor și nu o să se implice în jocuri politice. Chiar dacă Parlamentul European a blocat finanțările pentru RM, zilele trecute FMI a făcut o nouă tranșă pentru Moldova”, a declarat liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc.

Potrivit acestuia, un grup parlamentar de la Bruxelles au înaintat această rezoluție doar pentru ca PAS și PPDA să aibă beneficii la următoarele alegeri.

Plahotniuc a punctat faptul că chiar dacă guvernarea de la Chișinău a fost criticată, au fost eurodeputați care au fost împotriva acestei Rezoluții.

 „În realitatea, această rezoluție promovată de Maia Sandu și Andrei Năstase nu își va atinge scopul cinic. Iată de ce în ultimele zile, am discutat mai multe măsuri pe care le vom lua în perioada următoare”, a subliniat Plahotniuc.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.