(video) Vizită în cel mai tare oficiu de muncă din lume. Lucrezi şi admiri maşini exclusive

Agentul imobiliar, omul de afaceri şi amatorul de maşini super sport din SUA, Manny Khoshbin, deţine una dintre cele mai neobişnuite colecţii din lume. Supercarurile pe care le are în proprietate se află într-un garaj imens, care include şi un mic oficiu.

În garajul lui Manny Khoshbin se pot găsi unele dintre cele mai rare, dar şi unele modele lansate doar într-un singur exemplar, marca Pagani, Bugatti sau McLaren. De asemenea, lui Khoshbin îi aparţine exclusivistul Koenigsegg Agera RS Phoenix cu elemente din aur de 24 de karate.

Pe lângă hipercarul suedez, colecţia este completată de două exemplare Bugatti Veyron, unul dintre care e Veyron Linea Viscera cu o caroserie din fibră de carbon realizată de atelierul Mansory, un McLaren P1, un McLaren 650S Can-Am, trei exemplare Mercedes SLR McLaren, un Porsche Carrera GT şi un Rolls-Royce Phantom LWB. Continuarea articolului şi reportajul video, pe AutoBlog.MD

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.