(video) Vindeau droguri în proporții deosebit de mari în cluburile din capitală. Zece suspecți printre care cinci studenți, reținuți

Zece bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 18 – 33 de ani, domiciliați în mun. Chișinău, au fost reținuți de oamenii legii, fiind suspectați de comercializarea drogurilor în proporții deosebit de mari în cluburile de noapte. Potrivit informațiilor, cinci dintre ei sunt studenți.

politia.md

În urma investigațiilor efectuate de către forțele de ordine, s-a stabilit că membrii grupării au creat o schemă prin care identificau și comercializau clienților din mai multe cluburi de noapte din capitală, droguri de tipul pastilelor ecstasy și marijuană hidroponică.

Preúrile variau între 200 – 350 lei, pentru o pastilă Ecstasy.

În urma perchezițiilor, polițiștii au depistat și ridicat 550 de pastile Ecstasy, 50 de pastile psihotrope Alprazolam, aproximativ 50 gr. de marijuană hidroponică, mijloace bănești provenite din comercializarea drogurilor, aparate artizanale destinate consumului de droguri, cântare electronice la scara mică.

Forțele de ordine au stabilit că drogurile, și anume pastilele ecstasy au fost aduse pe teritoriul Republicii Moldova, pe cale de contrabandă, din una din țările Uniunii Europene.

 Valoarea drogurilor confiscate este de aproximativ 200 000 lei.

La moment, 10 persoane din cei reținuți au măsura preventivă sub formă de arest iar unul se află sub control judiciar.

Dacă vor fi găsiți vinovați, persoanele reținute riscă o pedeapsă de până la 15 ani.

 

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.